fbpx

Privacybeleid

Privacyverklaring Fleur Shériff

februari 2021

 

Fleur Shériff,  is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen op de webshop www.fleursheriff.nl met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen heeft of precies wilt weten wat we over u bewaren, neem dan contact op met Fleur Shériff

Gebruik van persoonlijke gegevens
Bij het gebruik van onze webwinkel ontvangen wij de volgende informatie over u:

Uw naam en adres
telefoon nummer
Factuur adres
E-mailadres
Betalingsdetails
IP adres

Fleur Shériff verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt

We geven uw persoonlijke gegevens niet aan andere bedrijven of organisaties, tenzij dit noodzakelijk is voor de webwinkel of als de wet bepaalt dat dit noodzakelijk is. Een voorbeeld is dat als we fraude vermoeden, we dit kunnen melden bij de politie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Fleur Shériff verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van uw betaling

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– Om goederen en diensten bij u af te leveren

– Fleur Shériff analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren. 

– Fleur Shériff verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren,Fleur Shériff bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. 

 

Bestelling verwerken
Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, gebruiken wij uw persoonlijke gegevens om deze correct te kunnen afhandelen. Wij kunnen uw persoonlijke gegevens vervolgens aan onze bezorgservice verstrekken om de bestelling bij u te laten bezorgen. We ontvangen ook informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

We bewaren deze informatie zo lang als nodig om de bestelling te voltooien en vervolgens totdat de garantie is verlopen. We bewaren sommige informatie langer omdat dit wettelijk verplicht is. We moeten bijvoorbeeld het bewijs van uw aankoop en uw factuur gedurende zeven jaar bewaren bij de belastingdienst.

Advertentie
Wij doen dit:

via Facebook
via sociale media
U kunt op elk moment bezwaar maken tegen deze advertentie.

Contact Formulier
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of verzoeken indienen. U moet ook bepaalde informatie verstrekken. We bewaren dit totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Op deze manier kunnen we de informatie gemakkelijk opnemen voor volgende vragen. We kunnen onze klantenservice ook trainen om nog beter te worden.

Verstrekken aan andere bedrijven of instellingen
We zullen uw persoonlijke gegevens onder geen enkele omstandigheid aan andere bedrijven of instellingen verstrekken, tenzij dit noodzakelijk is voor onze webwinkel of als we wettelijk verplicht zijn om dit te doen (bijvoorbeeld als de politie dit vereist in geval van een vermoeden van een misdrijf ).

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Fleur Shériff. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@fleursheriff.nl 

Fleur Shériff wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Fleur Shériff neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice info@fleursheriff.nl

Contact details
Fleur Shériff
info@fleursheriff.nl




Geen producten in je winkelmand.