fbpx

luxe exclusieve leren tassen

Bonne journée belle personne, Welkom in mijn luxe wereld waar alles draait om kracht duurzaamheid en onafhankelijkheid. Ik vind dat elke vrouw een eerste plek verdiend met luxe.

Mijn naam is Fleur Schoutsen. Ik ben opgegroeid in Watergang een klein dorpje nabij Amsterdam de stad van de sfeervolle grachten. Ik die altijd al creatief en ondernemend bezig was met het maken van o.a. één oorbel met een grote bloem die ik op jonge leeftijd al verkocht, ben een opleiding gaan volgen die bij mijn hart lag. Tassenontwerpen dat is waar ik mijn liefde en passie heb gevonden. Fleur sheriff staat voor kracht en onafhankelijkheid, de vrouwen die wij allemaal zijn ! In het leven moet je genieten van luxe en overvloed.

Adora, de naam van mijn eerste lederwaren collectie. De Adora collectie is geïnspireerd op enveloppen, zo zie je in elk ontwerp de vorm terug komen. De collectie bestaat uit een écht lederen en duurzame schoudertassen, portemonnees en pashouders. Het is van de beste kwaliteit.
Deze collectie komt  begin 2021 uit
Een Adora is het geheime ingrediënt om je look helemaal af te stylen.
Luxe is voor iedereen.

De namen van mijn toekomstige collecties zijn afkomstig van Franse meisjes namen. Dit, omdat mijn naam ook Frans is en ik dit wilde doorvoeren in mijn collecties.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de Adora collectie en wil je op de hoogte worden gehouden over de collectie en de ontwikkelingen vul dan hieronder je
e-mailadres in.
Ik zou het leuk vinden als je mij ook wil volgen op https://www.instagram.com/fleursheriff/

 

Tout ce que vous voulez réaliser est possible

 

 

 

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten in je winkelmand.

Aanmelden nieuwsbrief

* indicates required